Vrijwilliger(s) in de kijker

vrijwilligers

Myriam, Lea, Angèle en Nancy staan ons bij met naad en draad

Deze creatieve dames vind je wekelijks in ’t Vooruitzicht. Samen met Nancy (niet op de foto) zorgen ze elke maandagnamiddag voor de deelnemers van de handwerkgroep. Kussens haken, sjaaltjes of poppetjes breien, kaartjes naaien, … wat ze maken is heel divers.

‘Het is een uitdaging die we met plezier aangaan, het houdt ons bezig maar ook scherp’ zegt Angèle. Myriam beaamt: ‘Het niveau van onze deelnemers is heel uiteenlopend, we proberen er voor te zorgen dat iedereen toch iets kan doen en daar plezier uit kan halen. We zoeken en proberen. Soms lukt het en soms niet, dan zoeken we iets anders’.

‘Ik kom hier héél graag’ zegt Lea. ‘De vriendschap en dankbaarheid die je krijgt van de deelnemers, dat is uniek’. Angèle en Myriam knikken. De dames bieden met plezier een luisterend oor of een schouderklopje, want hier mag iedereen zichzelf zijn.

‘Mensen helpen en iets kunnen betekenen, daar doen we het voor’ en dat doen ze nu al eventjes. Myriam zet zich al 10 maanden in als vrijwilliger, Lea is al 3 jaar van de partij en Angèle blaast al 8 kaarsjes uit. Een mooie mix van ervaring en frisse ideetjes dus.

Handwerken in ’t Vooruitzicht, elke maandag van 13u tot 15u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s