Voorstelling Klimop Pas-sage

Sportclub Klimop Pas-sage is een recreatieve en laagdrempelige sportclub voor sporters met een psychische kwetsbaarheid in de regio Geel. Onze club staat open voor iedereen die graag in beweging is. Iedere deelnemer is uniek en dat respecteren we.

Klimop Pas-sage biedt diverse sportactiviteiten aan: tafeltennis, badminton, wandelen, fietsen, … onder deskundige begeleiding. Sommige sportsessies vinden plaats in de sporthal van het OPZ, voor andere gaan we op verplaatsing.

Onze club neemt ook regelmatig deel aan sportevenementen of tornooien die G-Sport Vlaanderen inricht.

Leden betalen lidgeld en genieten enkele voordelen. Bij interesse of vragen kan je terecht bij het sportteam of in ’t Vooruitzicht op donderdagnamiddag. Wil je aansluiten? Vul dan het contactformulier in of contacteer ons:

sportteam@opzgeel.be
Gert: 014 57 92 58
Kristof: 014 57 91 89

Voor deelnemers die verblijven in het OPZ en gezinsverplegingspatiënten, biedt de club ook een sportaanbod overdag. Meer informatie hierover kan je verkrijgen bij het sportteam tijdens de sportactiviteiten of neem contact op voor meer uitleg.

Sportclub Klimop Pas-sage zet jou in beweging!

Wil je een ander sport doen in de buurt en weet je niet waar je terecht kan? Wil je weten op welke kortingstarieven je recht hebt? Kom dan even langs in ’t Vooruitzicht en we zoeken het samen uit.

sport_vlaanderen
Logo Klimop