Warmste week

Hier brandt een vlam voor jou! In de week van 14 tot 18 december zetten we alles in het teken van warmte, dankbaarheid en verbondenheid. We moeten er zijn voor elkaar, zeker als het moeilijk gaat.  

Hoogtepunt wordt onze warmste radio op donderdag 17/12, vraag hier een plaatje aan voor iemand die je wil bedanken, graag ziet, een hart onder de riem wil steken.  

De vlammentips omvatten kleine acties die ieder van ons kan ondernemen. Want een klein gebaar heeft vaak een grote waarde.   Jullie kunnen ook zelf een warme actie ondernemen en ons een foto of tekstje bezorgen.

Laat je hier alvast inspireren:  


Als muzikale familie creëer je verbondenheid en warmte. En op deze manier krijgen ze de kans om dat ook nog eens te delen met jullie!
Bedankt Sven voor deze prachtige compositie.
Zang: Caro
Muziek: Sven
Tekst: Caro en Sven
Saxofoon: Walter
Viool: Lidia

Deze prachtige vlammen werden geknutseld (klik op de foto om te vergroten).

Vlammen geknutseld in ’t Vooruitzicht


We hebben de warmte binnengebracht in het ambulant centrum van de k-dienst (Hanne)


Wij zijn als afdeling (OE2) aan de slag gegaan met het gegeven ‘de warmste week’, dit zowel naar elkaar toe op onze afdeling, als ook buiten de muren van onze afdeling:

Een opsomming:
– we hebben bij onze grote houten vlam boodschappen geschreven waarvoor/voor wie we dit jaar dankbaar zijn geweest.  Deze vlam hangt nu op onze afdeling en is verlicht!
– gisteren hadden we ons jaarlijks kerstfeest en kreeg iedereen een handgemaakt hartje om op te spelden, zodat we tonen aan elkaar dat we elkaar een warm hart toe dragen
– in ons ergolokaal hangt ook een dergelijk verlicht hart
– we hebben op ons raam van de afdeling een ‘warme’ boodschap gehangen
– we hebben vandaag voor alle kids/jongeren van de K-dienst hartjeskoekjes gebakken en deze gaan overhandingen omdat we de kinderen allemaal een warm hart toe dragen.


Wij hebben een grote vlam gemaakt in papier maché, voor de warmste week.
Ook hebben we vandaag een grote pot tomatensoep met balletjes gemaakt en hebben we deze geschonken aan de Hofploeg, als gebaar, omdat we ook altijd van hun lekkere groentjes mogen meegenieten.
Groetjes DAC de Pas Loft 3


Nore en Jesse Ceulemans (kinderen van Ans, bewegingstherapeut OPZ) lanceerden het warme idee om samen met hun klasgenootjes een kerstkaartje te maken voor de mensen op mama haar werk. Nore werkte in haar klas, 2MAW B van het St-Aloysiuscollege in Geel tijdens de les Nederlands aan een eerste lading kerstkaartjes. Ook thuis werden er volop kerstkaartjes gemaakt. Ondertussen deed Jesse ook een oproep in haar school, Vrije Basisschool St-Dimpna in Geel. Daar werd massaal veel gevolg gegeven aan de oproep en gingen verschillende klassen aan de slag.  Ondertussen staat de teller op ruim 200 kaartjes. Die werden al verdeeld over veel verschillende afdelingen. En er zijn nog meer kaartjes op komst…


De groep poëzie en expressie van ’t Vooruitzicht en de Kleine Parade kroop in de pen en schreef deze warme woorden voor jullie. Klik op de afbeelding om groter te maken

OE2 heeft de afgelopen week ook voor iedere afdeling een potje gemaakt met een vlammetje in om te tonen dat we iedereen in ons ziekenhuis een klein beetje warmte willen geven .  De potjes werden verdeeld.


Ook in loft 1 hebben we ons best gedaan voor de warmste week.

Onze warme bakkers hebben verse koekjes afgeleverd aan de PVT 2 (B) een aan de kids

Groetjes,

Loft 1