Walk for bikes

Walk for Bikes – crowdfunding

Wij zijn supporters voor G-sporters!

Wandel met ons mee in de maand oktober en help ons zo voldoende
geld in te zamelen voor de aankoop van twee duo-fietsen met elektrische trapondersteuning.

Waarom?
Ons streefdoel is samen 7600km stappen. Behalen we dat wandeldoel dan sponsort de directie van OPZ Geel 7600 euro en krijgen we van G-Sport Vlaanderen nog eens meer dan het dubbele zodat we voldoende geld hebben om twee elektrisch aangedreven duofietsen aan te kopen.

Voor wie doen we dit?
Heel wat opgenomen personen in ons zorgcentrum hebben altijd graag gefietst, maar ze kunnen dat niet meer alleen om diverse redenen. Met behulp van een elektrisch aangedreven duofiets kunnen ze samen met een begeleider of familielid zelf fietsen, fijn naast mekaar.

Hoe meedoen?
Heel eenvoudig, door samen te wandelen in de maand oktober en door anderen te stimuleren om mee te doen. Je kunt je wandelkilometers doorgeven via het formulier op deze site.

Zelf een actie organiseren of een gift doen?
Wie wil, mag altijd een actie organiseren of een gift doen om Walk for bikes financieel te steunen. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Helaas kunnen we geen fiscale attesten afleveren.

Surf naar http://www.gsportvlaanderen.be/campagne/opz-geel voor meer informatie. De crowdfunding loopt tot eind december 2021.

De campagne ‘Supporters voor G-sporters’ doorbreekt het taboe rond G-sport en zet sterk in op sensibilisering.

Want G-sporters zijn 100% sporters.