De Kleine Parade

De Kleine Parade 2020 – oproep deelnemers EXPRESSIE

Wat?
OPZ Geel is één van de 5 partners in het participatief kunstproject De Kleine Parade van de opleiding Sociaal Werk van de Thomas More Hogeschool Kempen dat plaatsvindt in de periode van februari tot en met mei 2020.
Gedurende 9 weken wordt in kleine ateliers samen met een kunstenaar gezocht naar rakende beelden, woorden, muziek, drama of dans waarin mensen hun verhaal krachtig vorm kunnen geven. Dit artistiek product wordt gedeeld met een breed publiek op een Toonmoment.

Voor wie?
Personen in kwetsbare situaties, samen met kunstenaars, welzijnswerkers en studenten Sociaal Werk.
Per partner lopen een 10-tal personen in kwetsbare situaties en 3 studenten Sociaal Werk een Sociaal-Artistiek traject.

Traject OPZ : Expressie
Silke Alexandere is actief als dramatherapeute en zal met jullie op zoek gaan naar jullie  talenten. Vertrekkende vanuit woorden, maar gaandeweg worden extra kansen in het project verder opgenomen. We werken toe naar een toonmoment waar ieder op zijn manier zijn werk kan laten zien of horen. Je eigen tekst brengen voor het grote publiek kan ook via video, afbeeldingen of een voorlezer, samen kunnen jullie uitzoeken welke manier het beste past. De ateliers zullen doorgaan in de lokalen van People on Stage.

Wanneer?

  • Ateliers: 9 vrijdagen van 14/2 tem 24/4/2020, telkens van 10u-12u
  • donderdag 7/5/2020: generale repetitie (namiddag)
  • vrijdag 8/5/2020: Toonmoment (19u30)

Waar?

  • De ateliers vinden plaats bij People on Stage in Geel, deelnemers moeten zelfstandig ter plaatse geraken. Stationsstraat 58 in Geel.
  • Het Toonmoment zelf gaat door in CC De Werft

Wil jij deelnemen of wil je meer info?
Geef een seintje via hanne.cloots@opzgeel.be of 014 57 90 94 of kom even langs in ’t Vooruitzicht (Stelenseweg 19 te Geel), ten laatste 22/01/2020.

Deelname is gratis, we verwachten wel dat je aanwezig bent tijdens de ateliers en het Toonmoment.

Als er meer kandidaten zijn dan er plaatsen zijn, werken we met een reservelijst.

kleineparade.jpg

de kleine parade.jpg