OPZ trekt in de sporen van Dimpna naar Tydavnet

OPZ trekt in de sporen van Dimpna naar Tydavnet

Mei 2020 zou een drukke maand worden voor ‘t Vooruitzicht. Van 10 tot en met 31 mei zouden de vijfjaarlijkse Dimpnadagen plaatsvinden, de periode waarin Geel Dimpna eert, de patroonheilige van de Geelse gezinsverpleging. De Dimpnadagen en alle evenementen errond zoals Gheelamania zijn uitgesteld naar volgend jaar. Wij zetten deze maand toch in het teken van Dimpna en de Geelse gezinsverpleging en gaan daarom met heel OPZ op trektocht naar Tydavnet.

Lees meer: KLIK HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s